Suyun En Saf Hali 27 Ağustos 2020

Suyun En Saf Hali

Pek çok şey olmadan yaşayabiliriz ancak su olmadan ne insanlık ne de hayat olur. Yaşamın devamlılığı için bu kadar gerekli bir içecek aynı zamanda kaynakları hızla tükenen unsurların da başında geliyor. Bunun sebebi olarak pek çok neden sıralayabiliriz. Ancak insanın duyarsızlığının da bu nedenlerin başında geldiği tartışılmaz bir gerçek. Öyle ki kıt kaynaklara ilave olarak suyu tasarruflu kullanamamak ve gereksiz su israfı her yıl milyarlarca suyun ziyan olmasına sebep oluyor. Oysa teknoloji bazen tahribattan sorumlu tutulsa da bazen koruma adına da önemli işler yapıyor. Sadece büyük çaplı değil bireysel çabalar için de en büyük yardımcının su arıtma cihazları olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle ev tipi su arıtma cihazları ile siz de doğadaki ayak izinizi en aza indirgeyebilir ve üstelik içme suyuna ayırdığınız ciddi bir maliyeti tasarruf hanenize aktarabilirsiniz.

Teknolojiden Sağlığa Yatırım

Su arıtma cihazları pazarında son teknoloji ürünleri ile öne çıkan, kalitesinden emin olduğunuz Conax ev tipi su arıtma cihazları kategorisinde altı farklı ürün seçeneği sunuyor. Favori, Favori Plus, Prestij, Prestij Plus, Elit ve Elit Plus olarak sıralanan bu ürünlerin ortak özelliği tümünde osmoz membran filtreleme siteminin kullanılması. Bu sistem sayesinde gözle görülemeyecek büyüklükteki tortu ve partiküller, mikroorganizmalar, zararlı kimyasallar ve ağır metaller suyun içine karışamıyor. Farklı filtreleme aşamalarından geçerek içime hazır hale gelen su aynı zamanda 8,5 ph değeri ile mükemmel bir lezzete sahip olacaktır.

Ev tipi Arıtıcılar İle Hem Sağlıklı Hem Lezzetli İçme Suyu

Conax ev tipi su arıtma cihazları arasında bulunan Prestij modeline göz attığımızda bizi 7 aşamalı bir filtrasyon teknolojisi karşılıyor. 8,5 ph değerinde alkalin su elde edilmesini sağlayan bu cihaz dahili su tankı ile oldukça kompakt bir tasarıma sahip. Bu sayede mutfaklarınızda fazla bir yer kaplamayacak prestij modelinde de diğer Conax cihazlarında olduğu gibi detox filtre ilave özelliği bulunmaktadır. Su arıtım sistemleri konusunda uzman bir isim olan Conax bünyesinde sadece evler için kullanılan su arıtma cihazları değil iş yerlerinde kullanılan arıtıcı cihazları da bulacaksınız. Bu cihazların yanında ev ana giriş cihazları, gerekli aksesuarlar ve Conax sistemlerinde kullanılan filtre yedekleri de yine Conax markası adı altında sizleri bekliyor.

« Suyun En Leziz Hali
Temiz Su Kaynakları Tükeniyor »